Ruit reparatie

Heeft u een sterretje in uw ruit en is deze op korte termijn aan ruit reparatie toe? Dan bent u bij QuickFix Ruitereparatie aan het goede adres!

  • Snelle reparatie
  • Service aan huis
  • Afhandeling met uw verzekeraar doen wij

Waarom een sterretje in uw ruit altijd laten repareren? 

Een sterretje of barstje in de voorruit kan op ieder moment in een grote barst veranderen, daarom is het belangrijk dat een sterretje zo snel mogelijk gerepareerd wordt. Wist u dat de voorruit voor gemiddeld 30% bijdraagt aan de structurele sterkte van de auto?

Bij QuickFix Ruitreparatie kijken we altijd eerst of we de autoruit kunnen herstellen. Pas als het echt niet anders kan, vervangen we de ruit. Een voorruit dient vervangen te worden als de schade te groot is om te repareren, binnen drie centimeter van de rand van de ruit zit of dat deze zich hinderlijk in het gezichtsveld bevindt.

Bij een sterretje kijken we eerst naar de omvang en de soort beschadiging. Als het sterretje niet groter is dan een 2 Euro muntstuk, dan kan de beschadiging meestal netjes hersteld worden. Is de beschadiging groter, dan moet de voorruit vervangen worden.

QuickFix Ruitreparatie: voor al uw ruitproblemen

U kunt bij ons terecht voor alles wat met autoglas te maken heeft. Wij bieden een volledige service in voor-, achter- en zijruiten. Behalve voor het standaard wagenpark leveren en monteren wij ook ruiten voor Amerikaanse auto’s, klassiekers en brommobielen. Elk voertuig wordt door ons zorgvuldig en met aandacht behandeld. Wij komen aan huis bij u in Zuid-Holland en de afhandeling met uw verzekeraar doen wij!

Ja, ik wil mijn ruit laten repareren!

Wilt u uw autoruit repareren? Stuur dan online een aanvraag in voor een afspraak. Wij nemen indien mogelijk dezelfde dag nog contact met u op om een afspraak in te plannen. U zit nergens aan vast. 

Maak nu online een afspraak!

Volledige naam
TelefoonnummerQuickFix T 010 781 00 22 Home / Ruitreparatie Disclaimer
Beatrixplein 5 M 06 14 27 87 12  Ruitvervanging / Kosten Voorwaarden
2665 CV Bleiswijk E info@quickfixruitreparatie.nl Wie zijn wij / Contact Sitemap
QuickFix

Beatrixplein 5
2665 CV Bleiswijk

T 010 781 00 22
M 06 14 27 87 12
E info@quickfixruitreparatie.nl