Kosten

Reparatiekosten voorruit

Als de schade in de voorruit kleiner is dan een twee euro muntstuk kunnen wij deze voor u herstellen door middel van een kunsthars injectie. De rekening hiervan wordt vergoed door uw verzekeraar. QuickFix ruitreparatie draagt volledig zorg voor de afhandeling, u hoeft dus zelf niets te doen behalve er voor te zorgen dat u de groene kaart bij u heeft.  Hierop staan alle gegevens die wij nodig hebben om de reparatie te declareren.

Mocht u niet verzekerd zijn voor ruitschade, of heeft uw verzekeraar beperkende voorwaarden zoals verlies van no-claim korting dan kunt u bij ons de ruit laten herstellen tegen een gereduceerd tarief. Als u de schade aan huis of op kantoor gerepareerd wilt hebben is dit uiteraard mogelijk. 

Wat Kosten
Eén sterretje €49
Elk volgend sterretje €25
Voorruit vervangen vanaf €175

 

Vervangingskosten 

Als de ruit niet meer hersteld kan worden kunnen wij deze uiteraard vakkundig voor u vervangen. Indien ruitschade is verzekerd wordt de rekening door ons direct bij uw verzekeraar ingediend, hier hoeft u zelf niets voor te doen. Zorg er wel voor dat u ten tijde van de vervanging de meest recente groene kaart bij u heeft.

Als u een eigen risico heeft krijgt u daar TOT €150 KORTING op. Dit betekent dat u in de meeste gevallen niets hoeft bij te betalen!

Indien ruitschade niet is verzekerd kan QuickFix ruitreparatie tegen een zeer scherpe prijs een nieuwe ruit voor u komen plaatsen. 

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte

QuickFix ruitreparatie plaatst alleen kwaliteitsruiten die voldoen aan alle eisen voor de Europese markt, en van dezelfde hoge kwaliteit zijn als de originele ruit.

Volledige naam
Telefoonnummer


QuickFix T 010 781 00 22 Home / Ruitreparatie Disclaimer
Beatrixplein 5 M 06 14 27 87 12  Ruitvervanging / Kosten Voorwaarden
2665 CV Bleiswijk E info@quickfixruitreparatie.nl Wie zijn wij / Contact Sitemap
QuickFix

Beatrixplein 5
2665 CV Bleiswijk

T 010 781 00 22
M 06 14 27 87 12
E info@quickfixruitreparatie.nl